CAMPANIE PUBLICĂ DE CONȘTIENTIZARE CU PRIVIRE LA PERICOLELE ASOCIATE CONSUMULUI DE DROGURI

 

CAMPANIE PUBLICĂ DE CONȘTIENTIZARE CU PRIVIRE LA PERICOLELE ASOCIATE CONSUMULUI DE DROGURI

 

 

Cercetare sociologică asupra percepției cu privire la consumul de droguri în școli și licee și introducerea unor măsuri de prevenire a consumului în rândul elevilor inițiată de prefectul Municipiului București.

 

Instituția Prefectului –  Municipiului București, în calitate de inițiator al Acordului cadru de colaborare în domeniul drogurilor la nivelul Municipiului București, a demarat un proces de consultare cu privire la posibile soluții de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor pentru a putea cunoaște opiniile elevilor și părinților cu privire la o serie de posibile măsuri antidrog în școli.

Rareș Hopincă, prefectul Municipiului București:

Statisticile arată că cei mici încep să testeze și să consume substanțe stupefiante încă de la 13 ani, iar tendința este, din păcate, pesimistă. Vârsta scade de la un an la altul și, oricât de oribil sună, acesta este un fapt. Avem datoria să nu asistăm pasiv la acest fenomen periculos pentru generații întregi. Aceasta este realitatea. Este alarmantă și este obligatoriu să dezbatem aceste lucruri cu toată transparența și responsabilitatea și să luăm măsuri!

 

DESPRE CHESTIONAR:

 

Chestionarul poate fi completat, fizic, pe format de hârtie, sau online, folosind codul QR atașat. Respondenții sunt rugați să citească cu atenție instrucţiunile de completare. Chestionarul nu trebuie semnat. Este foarte important ca răspunsurile să fie sincere. La întrebările din chestionar nu există raspunsuri corecte sau greșite, ci numai răspunsuri care reflectă opinia celui care îl completează.

Chestionar_parinti_final_23.10.2023

Chestionar_elevi_final_23.10.2023