Comunicat de presa

COMUNICAT DE PRESĂ

10 august 2020

 

Având în vedere că reducerea constituirii unor grupuri de persoane care să faciliteze contactul direct sau pe o perioada îndelungata de timp este una din principalele măsuri recomandate în vederea reducerii impactului pandemiei COVID-19,

Biroul Electoral al Circumscripției Electorale a Municipiului București, în componența rezultată în urma completării cu reprezentanții formațiunilor politice prevăzute de art. 26 alin. (14) din Legea nr. 115/2015, a adoptat hotărârea nr. 1 din data de 09.08.2020 (postată pe site-ul Instituției Prefectului Municipiul București – b.prefectura.mai.gov.ro, secțiunea Alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020), ce conține recomandarea ca depunerea candidaturilor de către partidele politice, alianțele politice, alianțele electorale, organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale și candidații independenți să se realizeze etapizat, prin programarea anunțată cu 24 de ore înainte la adresa de e-mail b.bucuresti@bec.ro ori folosind numărul de fax 021.313.36.89.

Facem precizarea că aceste măsuri nu sunt de natură să afecteze în vreun fel respectarea termenului limită de depunere a candidaturilor.