„Ziua porţilor deschise”

Instituția Prefectului Municipiului București aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Reprezentanţii mass-media, reprezentanţi ai societăţii civile, elevii, studenţii, toţi cei interesaţi să afle mai multe informaţii despre instituția prefectului, sunt invitaţi să participe la evenimentul intitulat „Ziua porţilor deschise”, organizat de Instituția Prefectului Municipiului București, cu ocazia Zilei Instituției Prefectului, care va avea loc marți, 2 aprilie 2019, în intervalul orar 12:00-15.00, la sediul din Piața Presei libere nr. 1, corpul B, sector 1, București.

Marcarea în data de 2 aprilie a „Zilei Instituției Prefectului” are ca raţiune principală crearea unui eveniment simbolic, pentru a reaminti că administrația publică este în slujba cetățenilor și pentru a recunoaște rolul Instituției Prefectului la dezvoltarea țării noastre din punct de vedere economic, cultural și social.

Agenda manifestării cuprinde, în principal, turul instituției, vizitarea compartimentelor din structura instituției, vizitarea biroului prefectului municipiului București, informarea celor interesaţi cu privire la circuitul dosarelor.

Acest eveniment are ca scop aprofundarea cunoştinţelor cetăţenilor despre reprezentantul Guvernului în teritoriu, despre modul de funcţionare a administrației publice, asigurarea transparenţei administrației publice, familiarizarea cetățenilor cu aspectele specifice activităţii de administrație publică şi stabilirea unor relaţii de încredere între cei care înfăptuiesc administrația publică și cetățeni.

Vă așteptăm alături de noi!

Domnul Prefect Sever-Romulus Stana a organizat  astăzi 02-04-2019, cu ocazia Zilei Porților Deschise și Ziua Instituției Prefectului, în incinta Sălii de Marmură, Piața Presei Libere un program artistic cu ajutorul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.