Ziua Eroilor Neamului

Astăzi, 06 iunie 2019, Prefectul Municipiului București, Sever – Romulus STANA, a participat la ceremonia militară a depunerilor de coroane și jerbe de flori, organizată cu prilejul Zilei Eroilor Neamului. Ceremonia s-a desfășurat la Monumentul Eroilor Jandarmi  din Parcul Cișmigiu- monument dedicat elevilor eroi- jandarmi din Drăgășani, județul Vâlcea, căzuți în luptele pentru apărarea capitalei în august 1944.

Cu acest prilej, Prefectul Municipiului București, Sever- Romulus STANA, a depus o coroană  de flori, aducând un pios omagiu eroilor neamului care s-au jertfit, luptând cu iscusință și eroism, participând cu devotament la salvgardarea ființei naționale, a independenței, libertății și suveranității Patriei.

Fie ca jertfa eroilor neamului  să fie un reper de neclintit  în conștiința românilor, dedicată intereselor fundamentale ale națiunii! Să nu uităm să prețuim și să cinstim onoarea și gloria eroilor neamului, demnitatea gradului și uniformei și să purtăm mai departe flacăra vitejiei și iubirii de patrie!