Ședinţa Colegiului prefectural al municipiului Bucureşti

COMUNICAT DE PRESĂ

 

       Instituția Prefectului Municipiului București anunță că azi, 25 iulie 2019, s-a desfășurat ședinţa Colegiului prefectural al municipiului Bucureşti cu următoarea ordine de zi:

1.  Verificarea respectării prevederilor legale prevăzute de O.U.G. nr.34/2014 la comerțul On-line ce se aplică oricărui contract încheiat între un profesionist și un consumator. A prezentat Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București-Ilfov.

2.  Planul de măsuri interinstituţional, pentru prevenirea şi eliminarea efectelor caniculei la nivelul municipiului Bucureşti în vara anului. A prezentat Direcția Sanitară – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București.

3.  Necesitatea reactualizării Listei Monumentelor Istorice 2020, în vederea îndreptării erorilor existente;

4.  Reactivarea imobilelor monument istoric, prin integrarea în circuite turistice. A prezentat Direcția pentru Cultură a Municipiului București.

5.  Modalitățile și măsurile de protecție aplicate de autoritățile publice centrale și locale pentru protejarea patrimoniului construit;

6.  Parteneriatul public/privat, instrument necesar pentru protejarea și promovarea patrimoniului cultural. A prezentat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.