Ședinţa Colegiului Prefectural al Municipiului Bucureşti – 29.09.2022

În data de 29.09.2022, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, a avut loc ședința Colegiului Prefectural, cu următoarea ordine de zi:

  1. Analiza concluziilor desprinse în urma executării activităților de prevenire la unitățile de învățământ din Municipiul București
  2. Modul de aplicare și respectare a normelor de igienă în unitățile de învățământ preuniversitar, cabinete medicale școlare, potrivit prevederilor Legii nr. 123/2008 pentru o alimentație sănătoasă în unitățile de învățământ preuniversitar, precum și pentru acordarea de fructe, produse lactate și de panificație pentru elevi
  3. Calitatea aerului în Municipiului București, sancțiuni aplicate și măsuri dispuse de comisarii Gărzii Naționale de Mediu (Detalii în Comunicatul de presă)

De asemenea, în cadrul ședinței, prefectul Municipiului București, Toni Greblă, președinte al Colegiului Prefectural, a adus în discuție Acordul – cadru de colaborare și Planul de Acțiune în domeniul combaterii și prevenirii consumului de droguri la nivelul Capitalei. Detalii în Comunicatul de presă.