Ședinţa Colegiului Prefectural al Municipiului Bucureşti – 19.05.2022

În data de 19.05.2022, la sediul Direcției Silvice Ilfov, s-a desfășurat  ședința Colegiului Prefectural al Municipiului București, care a avut pe ordinea de zi:

  1. Recenzarea populației (în teren): recenzarea CAPI, stadiul recrutării, instruirii, selecției și contractării recenzorilor CAPI, promovare și monitorizare recenzare, validare informații colectate, întocmire situații privind centralizarea numărului de formulare validate
  2. Bilanțul activității de control privind măsurile de prevenire și protecție la nivelul angajatorului în condițiile pandemiei sanitare generate de virusul SARS-CoV-2.
  3. Modernizarea infrastructurii educaționale, inclusiv extinderea unor instituții de învățământ
  4. Asigurarea continuității și integrității fondului forestier și a realizării de spații verzi în Municipiul București prin asigurarea materialului săditor necesar.

În cadrul întâlnirii s-au prezentat aspecte legate de stadiul autorecenzării, pregătirea instrumentelor necesare recenzării pe teren, necesarul de personal angajat ca recenzori CAPI. Prefectul Municipiului București a solicitat membrilor Colegiului Prefectural popularizarea la nivel instituțional a activității de autorecenzare și a următoarei etape prevăzute în calendarul recensământului, recenzarea pe teren. Totodată, a dorit ca împreună cu instituțiile publice din Municipiul București să se găsească soluții în vederea recrutării persoanelor ca recenzori de teren.