INFORMAȚIE DE PRESĂ

Prefectul Municipiului București, domnul Toni Greblă, a participat marți, 14.06.2022, la ședința extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 5, prilej cu care a apreciat implicarea consilierilor locali în viața Sectorului 5 și în identificarea celor mai bune soluții pentru dezvoltarea acestuia și pentru binele bucureștenilor.

De asemenea, Prefectul Municipiului București a menționat că va participa la ședințe ale Consiliilor Locale din toate sectoarele, va veghea la respectarea cadrului legal de către acestea și nu va ezita să semnaleze lucrurile care pot fi îmbunătățite în beneficiul cetățenilor.

Vă transmit dorința de a colabora foarte bine și de a avea o relație care să slujească cetățeanul și rezolvarea problemelor lui. Vă solicit să fiți solidari în primul rând cu nevoile bucureștenilor. Aveți în mine un bun colaborator și vă rog să dăm dovadă de bună-credință în relația reciprocă”, a afirmat Prefectul Capitalei.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local al Sectorului 5 de marți, 14.06.2022, domnul viceprimar Constantin – Ion Melnic a fost desemnat să exercite calitatea de primar interimar al Sectorului 5.