COMUNICAT DE PRESĂ

Prefectul Capitalei, domnul Toni Greblă, a participat joi, 17 noiembrie 2022, la ceremonia organizată cu ocazia trecerii în rezervă a domnului colonel Florin Tanasă și a predării comenzii Comandamentului Garnizoanei București către domnul locotenent colonel Sorinel Marian Păun.

Cu acest prilej, prefectul Toni Greblă și-a exprimat aprecierea pentru întreaga activitate a colonelului Florin Tanasă și i-a asigurat de respectul și prețuirea sa pe toți militarii din Comandamentul Garnizoanei București.

În calitate de prefect al Municipiului București și de președinte al Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, am privilegiul să îi cunosc, să îmi desfășor activitatea alături de ei și să le apreciez efortul depus”, a spus prefectul Toni Greblă.

Totodată, prefectul Capitalei i-a urat mult succes în activitate noului comandant al Comandamentului Garnizoanei București.

„Vă încurajez să acționați în continuare cu același devotament, confirmând deviza care vă uneşte şi vă mobilizează: Onoare și Patrie”, a mai spus prefectul Municipiului București.