Comunicat de presă privind ceremonia de depunere a jurământului de credință pentru funcția publică de Prefect al municipiului București de către domnul Gheorghe COJANU

COMUNICAT DE PRESĂ
Instituția Prefectului – Municipiul București anunță că în data de 22.05.2020, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de credință pentru funcția publică de Prefect al municipiului București de către domnul  Gheorghe COJANU.
La ceremonia organizată au participat: Secretarul general al Guvernului, domnul Antonel TĂNASE, Ministrul afacerilor interne,  domnul Marcel VELA, Subprefecții municipiului București, doamna Nicoleta- Matilda GOLEAC și domnul Marian-Ioan  CIOLTAN, reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și personalul cu funcție de conducere din cadrul Instituției Prefectului- Municipiul București.
Domnul Gheorghe COJANU, exercită funcția publică prin aplicarea mobilității, din funcția publică de inspector guvernamental în funcția publică de Prefect al municipiului București,  în baza Hotărârii Guvernului nr. 397 din 21.05.2020.