COMUNICAT DE PRESĂ

Prefectul Municipiului București, domnul Toni Greblă, mulțumește participanților la ceremonia organizată, cu prilejul Zilei Drapelului Național, de către Prefectura Municipiului București, Primăria Capitalei și Comandamentul Garnizoanei București, duminică, 26.06.2022, în Piața Tricolorului.

Le mulțumesc oficialilor și cetățenilor care au onorat cel mai important simbol al României, Drapelul Național, prin participarea la această ceremonie de o însemnătate deosebită pentru români și pentru trecutul, prezentul și viitorul țării noastre. Desfășurarea evenimentului a reprezentat o mărturie a faptului că patriotismul, respectul pentru valorile naționale și dorința de unitate sunt definitorii pentru poporul român. În mod special, vreau să le mulțumesc copiilor și tinerilor care au contribuit la desfășurarea cu succes a ceremoniei și care au dovedit, o dată în plus, că România are un potențial cu adevărat remarcabil”, afirmă Prefectul Capitalei.

Pe 29 iulie, în Piața Tricolorului din Capitală, aceiași organizatori vă invită să participați la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Imnului Naţional al României – “Deşteaptă-te române!”, simbol al unităţii Revoluţiei Române de la 1848 și al libertății și unității poporului român.