COMUNICAT DE PRESĂ

Prefectul Municipiului București, Rareș Hopincă: am invitat o delegație a persoanelor care protestează la intrarea în Capitală la dialog, pentru a prezenta în mod concret revendicările

 

Prefectul Municipiului București, Rareș Hopincă, a discutat în această seară cu persoanele care protestează în zona Militari-Chiajna, la intrarea în București, și a invitat o delegație a protestatarilor la dialog, în vederea prezentării revendicărilor acestora.

“Invit reprezentanții protestatarilor la sediul Instituției Prefectului, pentru a-și prezenta în mod concret revendicările. Este important de știut că există dorință de dialog, motiv pentru care am mers în rândul acestora în această seară. Dar pentru a identifica soluții, este esențial ca revendicările protestatarilor să fie prezentate punctual și concret. De îndată ce va fi desemnată o delegație, suntem gata să începem discuțiile pentru identificarea unor soluții”,a precizat Rareș Hopincă.

Prefectul Capitalei a insistat pentru urmarea procedurii legale, pentru ca protestul să fie organizat în condițiile legii, în vederea protejării locuitorilor Capitalei și a protestatarilor.