COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

 Instituția Prefectului Municipiului București anunță că astăzi, 28 noiembrie 2019, s-a desfășurat ședinţa Colegiului prefectural al municipiului Bucureşti cu următoarea ordine de zi:

  1. Măsuri de prevenire a evenimentelor și accidentelor de muncă în activitatea de transporturi și statistica acestora în perioada 01.01.2019 -31.10.2019.
  2. Identificarea și eliminarea cazurilor de muncă fără forme legale în activitatea de transporturi. A prezentat Inspectoratul Teritorial de Muncă București.
  3. Contaminanţi şi reziduuri de pesticide în produsele alimentare; prezentarea responsabilităţilor instituţiilor cu atribuţii în controlul contaminanţilor şi reziduurilor de pesticide în produsele alimentare, realizări şi măsuri dispuse în cazul depistării prezenţei peste limite admise. A prezentat Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor București.
  4. Programele naționale 2018-2019, gestionate de Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului București. A prezentat Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului București.