Activități de control – respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2 – 22.10.2021

Informăm că astăzi, 22 octombrie 2021, a continuat activitatea de control dispusă de Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru.
Doamna prefect a fost prezentă, în intervalul orar 06.45 – 09.00, în stațiile de metrou Piața Victoriei, Piața Unirii și Piața Sudului, alături de echipele din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
Astfel, a fost parcursă distanța dintre stațiile Piața Victoriei și Piața Sudului pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS-CoV 2, măsuri prevăzute de actele normative în vigoare.
În acest context, Prefectul Capitalei a avut o discuție cu conducerea METROREX S.A. în vederea eficientizării activităților de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV 2, ocazie cu care a solicitat comunicarea planului de măsuri optimizat, elaborat de METROREX S.A. care să răspundă acestui deziderat.
Menționăm că participarea la acțiunile de control se înscrie în contextul general al adoptării unor măsuri de prevenire și de intensificare a controalelor cu privire la respectarea regulilor impuse de starea de alertă.