Verificări cu privire la modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020

Am onoarea!

La această oră, peste 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Oficiului pentru Protecția Consumatorului, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București- Ilfov acționează în mai multe zone din Capitală, efectuând verificări cu privire la modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020,,dar și în scopul combaterii evaziunii fiscale, a muncii la negru, pentru depistarea eventualelor abateri privind calitatea produselor aflate la vânzare și în general pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.
Aceasta acțiune nu este singulară, ea vine în continuarea celor desfășurate în toate aceste zile și va fi urmată de alte asemenea activități.
Activitatea polițiștilor are în principal un caracter preventiv, de informare și de conștientizare, pentru ca doar împreună putem reduce efectele produse de îmbolnăvirile cu noul Coronavirus și tot împreună putem obține un mediu sănătos, corect și propice dezvoltării sociale.

Cu stima!